Nike x Off-White Air Zoom Tempo NEXT% maat 44
13/12/2021
Nike Air Force LXX Swarovski Sneaker maat 40
15/12/2021
Show all

Nike Air Force LXX Swarovski Sneaker maat 39

 537,94 Incl. BTW

Industriële elegantie en kracht, durf jezelf te zijn. Maak kennis met de Nike Air Force 1 LXX. Het premium leren bovenwerk is via een overlay die is voorzien van grote Swarovski-kristallen die reflecteren in het donker.

Uitverkocht

Beschrijving

Industriële elegantie en kracht, durf jezelf te zijn. Maak kennis met de Nike Air Force 1 LXX. Het premium leren bovenwerk is via een overlay die is voorzien van grote Swarovski-kristallen die reflecteren in het donker. Het metaal van de “klinknagels” voegen een stoer, industriële edge toe en kunnen worden losgeschroefd met de bijgeleverde schroevendraaier.

Denk aan hamer op aambeeld. Nike heeft het klassieke AF-1-bovenwerk versierd met Swarovski-kristallen met daaronder opvallende reflecterende ontwerpaccenten, zodat bij elke stap de vonken overslaan.

De basis van deze Air Force 1 LXX heeft een bovenwerk van premium zwart leer.

Meegeleverd, alles origineel:
Doos op maat
Schoenenzakken voor linker- en rechterschoen
Schroevendraaier
Traditionele vetersluiting is eenvoudig aan te passen

Air Force 1, een stukje geschiedenis:
De AF-1 debuteerde in 1982 en was de eerste basketbalschoen met Nike Air, die een revolutie teweegbracht in het spel en snel de wereld veroverde. Tegenwoordig blijft de Air Force 1 trouw aan zijn roots met dezelfde zachte en veerkrachtige demping die de sneakergeschiedenis heeft veranderd.

Extra informatie
Condition

New

Maat

39