Air Jordan 5 Retro Shattered Backboard
Nike Air Jordan 5 Retro Shattered Backboard maat 45
11/11/2021
Adidas x Sean Wotherspoon x Disney Superturf Adventure
Adidas x Sean Wotherspoon x Disney Maat 40
14/11/2021
Show all

Adidas x Sean Wotherspoon x Disney Maat 42

 159,00 Incl. BTW

De Adidas x Sean Wotherspoon x Disney Superturf Adventure heeft een avontuurlijk uiterlijk. De kleuren zijn zeer opvallend en de schoen ziet er geweldig uit. Maar de écht Disney fan wordt vooral enthousiast van alle hidden Disney details! Goed om te weten: alle materialen die zijn gebruikt tijdens het productieproces zijn vegan.

1 op voorraad

Beschrijving

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van paars corduroy. Boven het paarse coduroy zitten de drie Adidas strepen in het groen met gele zigzag stiksels. De overlay rondom de veters is blauw met oranje lusjes er op. De neus is oranje en de hak is lichtblauw. Om het bovenwerk af te maken zijn de overlays aan de zijkanten beige met een print element boven de middenzool. De tong is gemaakt van groen en blauw corduroy. Op de tong zit een paarse rits. Wanneer je de rits opent komt Japie Krekel tevoorschijn. Bij de sneaker komt ook een klein zakje van oranje corduroy. Dit zakje kan je vast maken op de tong.

De middenzool is wit en is gemaakt van ADIPRENE en ADIPRENE+ schuim. Het verschil tussen deze twee is dat de plus variant vooral demping biedt voor de voorvoet. Het ADIPRENE zorgt voor demping voor de hele voet. De buitenzool is donker groen, net als de treklus.

Extra informatie
Condition

New

Maat

42